Αρχική arrow ΘΕΣΕΙΣ arrow ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ arrow Οἱ ἐκβιασμοὶ τῶν Δανειστῶν

Οἱ ἐκβιασμοὶ τῶν Δανειστῶν

Έχει γραφτεί από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
Τρίτη, 19 Απρίλιος 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η εκβιαστική τακτική των Δανειστών έναντι της Ελλάδας

 

Το Γραφείο Τύπου της Χ.Δ. εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σε σχέση με τη διαρροή της συνομιλίας Τόμσεν-Βελκουλέσκου:

Από την συνομιλία που δημοσιοποίησε το «Wikileaks» προ ημερών, κατά την 02/04/16, μεταξύ της υπεύθυνης για το ελληνικό πρόγραμμα του ΔΝΤ εκ μέρους του Κουαρτέτου Ντέλια Βελκουλέσκου και του παλιού μας γνώριμου από την Τρόικα από το 2010 και πλέον αναβαθμισμένου σε επικεφαλής του Ταμείου για την Ευρώπη Πόουλ Τόμσεν, προκύπτουν πολλές και ενδιαφέρουσες πληροφορίες, οι οποίες «καταυγάζουν» σκοτεινές πτυχές ή μάλλον επαληθεύουν τις ως τώρα εκτιμήσεις των περισσοτέρων.  

Αυτό που πρέπει όμως να επικριθεί με τον δριμύτερο τρόπο είναι ο κυνισμός, οι εκβιαστικοί τακτικισμοί τους οποίους για δεύτερη φορά ενδιαφερόταν να δει να εφαρμόζονται ο κ. Τόμσεν, σε σχέση με την εξέλιξη της διαπραγματευτικής διαδικασίας για την περάτωση της αξιολόγησης του 3ου Μνημονίου. Οι τακτικές αυτές καταδεικνύουν με αδιάσειστα στοιχεία ότι ο τρόπος, δια του οποίου εργάζονται το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και οι υπόλοιποι δανειστές προϋποθέτει πρώτα ένα ισχυρότατο σοκ, το οποίο καθιστά την κοινωνία ευεπίφορη σε οδυνηρά μέτρα.

Η ελληνική κυβέρνηση οφείλει να αξιοποιήσει στο έπακρο τη διαρροή, προσαρμόζοντας τη δική της τακτική και αποφεύγοντας τις καταχθόνιες παγιδεύσεις που της στήνονται για δεύτερη φορά μέσα σε ένα μόλις χρόνο. Ταυτόχρονα, οφείλει να προστατεύσει με κατάλληλα τεχνικά μέσα τις δικές της επικοινωνίες και πληροφορίες, διότι το αντίθετο θα την καθιστούσε εκ προοιμίου ευάλωτη στα ακραίως ανέντιμα αυτά «παιχνίδια», με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για τα δίκαια του ελληνικού λαού.

 

 

                                                                    Το Γραφείο Τύπου της Χ.Δ.

Πρόσφατα σχόλια

Μετεκλογικά 20ής του Σεπτέμβρη και η ΛΑ.Ε
(ουτε)Συνετος (ουτε)Επαναστατης
26 Οκτ 2015, 00:42
Μετεκλογικά 20ής του Σεπτέμβρη και η ΛΑ.Ε
Συνετος Επαναστατης
25 Οκτ 2015, 11:53
 

Στατιστικά

Γλώσσες: 1
Μέλη: 206
Νέα: 1466
Σύνδεσμοι: 24
Επισκέπτες: 1732242
 

Οι Ροές Ειδήσεων της Χριστιανικής

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Copyright (C) 2006-2015 ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. All rights reserved.
Powered by Jim Pap | Γραφικά από τον Αγιογράφο Γ.Κ.