Αρχική arrow ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ arrow Η Χ.Δ. για τις εξελίξεις που αφορούν τη β' αξιολόγηση

Η Χ.Δ. για τις εξελίξεις που αφορούν τη β' αξιολόγηση

Έχει γραφτεί από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
Κυριακή, 22 Ιανουάριος 2017
Schauble2.jpg

Το Γραφείο Τύπου της Χριστιανικής Δημοκρατίας εξέδωσε την 22/01/2017 την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη χρονίζουσα β’ αξιολόγηση του γ’ Μνημονίου:

Ήταν μόλις πριν τρεις ημέρες, 19 Ιανουαρίου του 2017, που ο κορυφαίος εχθρός των δικαίων του ελληνικού λαού και της υπόθεσης της κοινωνικής δικαιοσύνης εν γένει Υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έστειλε εκ νέου τελεσίγραφο στον ελληνικό λαό και την εκλεγμένη κυβέρνηση: δεν θα ψηφίσει η γερμανική Βουλή για την ολοκλήρωση της β’ αξιολόγησης του 3ου μνημονίου, που υπογράφτηκε τον Ιούλιο του 2015 μετά από ανάλογες πραξικοπηματικής βίας μεθοδεύσεις, εάν δεν συμμετέχει το διαχρονικά άλλωστε εξίσου «γέμον εξ αρπαγής και αδικίας»(Ματθ. Κγ’ 25) Διεθνές Νομισματικό Ταμείο(ΔΝΤ).

Αυτές οι δηλώσεις, σύμφωνα με τη γνώριμη πλέον «διαπραγματευτική» τακτική της Τρόικας/Κουαρτέτου των Δανειστών, αντιφάσκουν με άλλες προηγούμενες, εφόσον «όποιος δε θέλει να ζυμώσει, πέντε μέρες κοσκινίζει». Ο προφανής σκοπός του «Ναπολέοντα των εκβιασμών» κ. Σόιμπλε και άλλων Δανειστών είναι η περαιτέρω παράταση της λεγόμενης «β’ αξιολόγησης», έτσι ώστε να ασκήσει εν τέλει ασφυκτικές πιέσεις στην εκλεγμένη κυβέρνηση προκειμένου να επιβάλει και νέους, ακόμη επαχθέστερους όρους, που δεν προβλέπονται από τη συνθηκολόγηση του ‘15.

Ο κ. Σόιμπλε είναι Υπουργός του κυβερνώντος κόμματος της Γερμανικής Βουλής με την άκρως καπηλευτική ονομασία «Χριστιανοδημοκρατική Ένωση». Η συσσώρευση πλεονασμάτων και πλούτου από τη λεηλασία της Ευρώπης μέσω του συστήματος της Ευρωζώνης ωφελεί μόνο μια μικρή ολιγαρχία και όχι τις λαϊκές τάξεις στη Γερμανία.

Ενόψει των επερχόμενων γερμανικών εκλογών και του ανταγωνισμού από το ανοιχτά εθνοφυλετικό και ξενόφοβο κόμμα «Εναλλακτική για τη Γερμανία», προκειμένου η γερμανική «χριστιανοδημοκρατία» να διατηρήσει την υψηλή δημοτικότητα που διαθέτει και να επικρατήσει στις επικείμενες γερμανικές εκλογές, χρειάζεται να δείχνει τουλάχιστον ότι διατηρεί μια υπέρσκληρη στάση έναντι των «μη-παραγωγικών τεμπέληδων με τις υψηλές συντάξεις».

Για το λόγο αυτό, καλλιεργούνται στην κοινή γνώμη της χώρας αυτής από μία κατηγορία κατευθυνόμενων χαμηλής ποιότητας Μ.Μ.Ε. που στηρίζει το νεοφιλελεύθερο γερμανικό imperium, στερεότυπα της εποχής του ναζισμού περί τεμπέληδων, μη-παραγωγικών Ελλήνων και ευρύτερα Ευρωπαϊκού Νότου.

Το κίνημα της ΧΔ θεωρεί ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εισπράττει το τίμημα της εκ των προτέρων δέσμευσης για λύση στην κρίση εντός του ευρώ, που την κατέστησε εκβιάσιμη και οδήγησε μεταξύ άλλων στη συνθηκολόγηση του 2015.

Έχοντας υποταχθεί τότε στους Δανειστές, είναι καταδικασμένη να αντιμετωπίζει συνεχώς νέες αξιώσεις. Καλείται τώρα, να εξαντλήσει τα στενά περιθώρια που διαθέτει, να τηρήσει πολύ σθεναρή στάση και να δράσει ψύχραιμα, μεθοδικά και με εργώδη τρόπο, ώστε να μην επιτρέψει εκ νέου την εύρεσή της προ νέου αδιεξόδου ρευστότητας.

Ας έχουν κατά νου όμως και οι μηχανευόμενοι δολιότητες ότι ο Τριαδικός Θεός είναι «βραδύς εις οργήν»(Ιακ.α:19), όμως ιστορικά προστατεύει τους αδικούμενους και καταπιεζόμενους, ενώ πάντα και κατ’εξακολουθητικό τρόπο τελικά «πλουτούντας εξαποστέλλει κενούς και πεινώντας εμπίπλησι αγαθών».(Λκ. 1:53)

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο!

Υποβολή σχολίου
Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις
Συλλαβισμός Συλλαβισμός

Πρόσφατα σχόλια

Μετεκλογικά 20ής του Σεπτέμβρη και η ΛΑ.Ε
(ουτε)Συνετος (ουτε)Επαναστατης
26 Οκτ 2015, 00:42
Μετεκλογικά 20ής του Σεπτέμβρη και η ΛΑ.Ε
Συνετος Επαναστατης
25 Οκτ 2015, 11:53
 

Στατιστικά

Γλώσσες: 1
Μέλη: 206
Νέα: 1566
Σύνδεσμοι: 24
Επισκέπτες: 2334987
 

Οι Ροές Ειδήσεων της Χριστιανικής

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Copyright (C) 2006-2015 ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. All rights reserved.
Powered by Jim Pap | Γραφικά από τον Αγιογράφο Γ.Κ.