Αρχική arrow ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ arrow ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΗΣ 5ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟ "ΟΧΙ" ΤΗΣ 5ΗΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

Έχει γραφτεί από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
Δευτέρα, 04 Ιούλιος 2016

 

Η Χριστιανική Δημοκρατία είχε ταχθεί υπέρ του «ΟΧΙ» (ανακοίνωση εδώ) στο  Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015. Με αφορμή την 1η επέτειό του, το Γραφείο Τύπου της Χ.Δ.

εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: 

 

 

«Όπως το Η’ Συνέδριο της Χ. Δ. (1.11.2015) έχει εκτιμήσει, η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προκήρυξε με συνοπτικές διαδικασίες το Δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου 2015, με κίνδυνο οι μνημονιακές προτάσεις των Δανειστών να επικυρωθούν από τη λαϊκή ψήφο. Κι όμως, ο ελληνικός λαός, με τις Τράπεζες κλειστές και τη συστημική προπαγάνδα να οργιάζει, έδειξε αποφασιστικότητα και ψυχραιμία και με το ΟΧΙ κατέγραψε την ηχηρή του διαφωνία με την καταστρεπτική πολιτική που εκβιαστικά τού επιβάλλει το νεοφιλελεύθερο «ιερατείο» των Βρυξελλών και του Βερολίνου με τους εγχωρίους «διακόνους» του. Το αποτέλεσμα του Δημοψηφίσματος δείχνει ότι πολλά μπορούσαν να είχαν γίνει, αν ο λαός είχε προετοιμαστεί πολύ πιο πριν από τις Εκλογές για το ενδεχόμενο της ρήξης. Το «ΟΧΙ» του ελληνικού λαού κατέγραψε την εκ μέρους του καταδίκη της μνημονιακής πολιτικής και παραμένει παρακαταθήκη για το μέλλον.

Το ΟΧΙ αυτό συγκλόνισε το σύστημα των Δανειστών. Η «ανταρσία» του Ελληνικού λαού έπρεπε να κατασταλεί εν τω γεννάσθαι. Ακόμα και η ανοχή απέναντί της, θα αποτελούσε σπινθήρα για ανάφλεξη του ευρωπαϊκού Νότου. Γι’ αυτό είχαν πολλά εναλλακτικά σχέδια για τον αμετάθετο στόχο τους. Να υποτάξουν όλο το ελληνικό πολιτικό σύστημα εξουσίας στην εξοντωτική πολιτική τους. Να μην υπάρχει πια κόμμα εξουσίας στην ελληνική Βουλή που να λέει ΟΧΙ στα Μνημόνια. Ταυτόχρονα, να δώσουν και ένα μάθημα στον ελληνικό λαό, ότι δεν είναι κυρίαρχος, αλλά υποτελής, με αφέντες την Ε.Ε., την Ε.Κ.Τ. και το Δ.Ν.Τ. Σε αυτή την τόσο κρίσιμη φάση, δυστυχώς, ἡ Κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.- ΑΝ.ΕΛ. όχι μόνο δεν είχε «Plan B», αλλά είχε πλήρως αφοπλιστεί και νομοτελειακά υπέκυψε και υπέγραψε στις 13 Ιουλίου 2015 το 3ο και πιο σκληρό Μνημόνιο, ώστε βαρύς μνημονιακός χειμώνας να διαδεχθεί τη σύντομη «ελληνική άνοιξη».

Στο Δημοψήφισμα, μία μειοψηφία που αντιστοιχεί στα κοινωνικά στρώματα που είτε επωφελούνται από την κρίση, είτε θεωρούν ότι μπορούν να επιβιώσουν με λογικές απώλειες, συμπαρατάχθηκε με το «ΝΑΙ» και καλύπτεται πολιτικά από τα κόμματα του παλαιού πολιτικού συστήματος. Στις διαδηλώσεις υπέρ του «ΝΑΙ» αναδείχθηκαν από μέρους του κόσμου αυτού λογικές φιλοαποικιοκρατικού τύπου αποδοχής της επικυριαρχίας των Δανειστών και αποδοχής της εξαθλίωσης των υπολοίπων συμπολιτών τους ως αποδεκτής «παράπλευρης απώλειας». Με το «ΟΧΙ» συντάχθηκαν πλατιές λαϊκές και εθνικές δυνάμεις και όλοι εκείνοι που κινδυνεύουν με εξαθλίωση και καταστροφή εξαιτίας των μνημονιακών πολιτικών.»

                                                                                    Από το Γραφείο Τύπου

Πρόσφατα σχόλια

Μετεκλογικά 20ής του Σεπτέμβρη και η ΛΑ.Ε
(ουτε)Συνετος (ουτε)Επαναστατης
26 Οκτ 2015, 00:42
Μετεκλογικά 20ής του Σεπτέμβρη και η ΛΑ.Ε
Συνετος Επαναστατης
25 Οκτ 2015, 11:53
 

Στατιστικά

Γλώσσες: 1
Μέλη: 206
Νέα: 1566
Σύνδεσμοι: 24
Επισκέπτες: 2333613
 

Οι Ροές Ειδήσεων της Χριστιανικής

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Copyright (C) 2006-2015 ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. All rights reserved.
Powered by Jim Pap | Γραφικά από τον Αγιογράφο Γ.Κ.