Αρχική arrow ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ arrow ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΧΔ-ΕΠΑΜ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΩΝ ΧΔ-ΕΠΑΜ

Έχει γραφτεί από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος 2017
XD-EPAM2.jpg

Αντιπροσωπεία της «Χριστιανικής Δημοκρατίας» (Χ.Δ.) αποτελούμενη από τους Γιάννη Ζερβό, Πρόεδρο της Χ.Δ., Δημήτρη Πισίνα, μέλος του Π.Γ. της Χ.Δ. και Γιάννη Σκλήνο, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Αττικής της Χ.Δ., συναντήθηκε με αντιπροσωπεία του «Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου» (Ε.ΠΑ.Μ.) αποτελούμενη από τους Δημήτρη Κυπριώτη, οργανωτικό Γραμματέα του Ε.ΠΑ.Μ., Θεμιστοκλή Συμβουλόπουλο, Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού του Ε.ΠΑ.Μ. και Όθωνα Κουμαρέλλα, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του Ε.ΠΑ.Μ.

Οι δύο αντιπροσωπείες αντάλλαξαν απόψεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα και εξέφρασαν την ασυμβίβαστη αντίθεσή τους στην ακολουθούμενη μνημονιακή πολιτική, την οποία εφαρμόζει και στηρίζει όλο σχεδόν το πολιτικό σύστημα που εκπροσωπείται στη Βουλή.

Συμφώνησαν πως το γεγονός, ότι η ελληνική Βουλή έχει δια νόμου απεμπολήσει το δικαίωμά της να νομοθετεί χωρίς την προηγούμενη έγκριση των δανειστών, ισοδυναμεί με νέου τύπου Κατοχή της χώρας. Ότι η κατάσταση αυτή δεν είναι αποδεκτή και ότι είναι αποφασισμένες να αντισταθούν με κάθε τρόπο. Με δεδομένες μάλιστα τις καταστροφικές συνέπειες της ακολουθούμενης νεοφιλελεύθερης μνημονιακής πολιτικής, που έχει όχι μόνον ως αποτέλεσμα, αλλά και στόχο τη φτωχοποίηση και εξαθλίωση του ελληνικού λαού με την κατάργηση των δικαιωμάτων των εργαζομένων, την περικοπή μισθών και συντάξεων, το κλείσιμο των μικρών επιχειρήσεων και την εξαγορά των μεγαλύτερων από τους ξένους μέσω των κόκκινων δανείων, το ξεπούλημα της δημόσιας και της ιδιωτικής περιουσίας, ενώ θέτει σε αμφιβολία την ίδια την εδαφική υπόσταση της χώρας μας.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να εργαστούν στην κατεύθυνση της διαμόρφωσης μιας αξιόπιστης εναλλακτικής πολιτικής πρότασης προς τον ελληνικό λαό για την έξοδο από το Μνημόνιο και της ανασυγκρότησης του αντικατοχικού μετώπου σε ευρεία δημοκρατική και πατριωτική βάση, για την αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους και της Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας.

Η συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία της Χ.Δ., στα πλαίσια της απόφασης του 8ου Συνεδρίου της για ανάληψη πρωτοβουλίας στην κατεύθυνση της συγκρότησης ενός ισχυρού και αξιόπιστου δημοκρατικού - πατριωτικού αντικατοχικού κινήματος

.

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο!

Υποβολή σχολίου
Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις
Συλλαβισμός Συλλαβισμός

Πρόσφατα σχόλια

Μετεκλογικά 20ής του Σεπτέμβρη και η ΛΑ.Ε
(ουτε)Συνετος (ουτε)Επαναστατης
26 Οκτ 2015, 00:42
Μετεκλογικά 20ής του Σεπτέμβρη και η ΛΑ.Ε
Συνετος Επαναστατης
25 Οκτ 2015, 11:53
 

Στατιστικά

Γλώσσες: 1
Μέλη: 206
Νέα: 1501
Σύνδεσμοι: 24
Επισκέπτες: 1964415
 

Οι Ροές Ειδήσεων της Χριστιανικής

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Copyright (C) 2006-2015 ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. All rights reserved.
Powered by Jim Pap | Γραφικά από τον Αγιογράφο Γ.Κ.