Αρχική arrow ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ arrow ΧΔ: Νὰ ἀνακληθεῖ ὁ πρέσβης μας στὸ Ἰσραήλ

ΧΔ: Νὰ ἀνακληθεῖ ὁ πρέσβης μας στὸ Ἰσραήλ

Έχει γραφτεί από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
Δευτέρα, 04 Αύγουστος 2014

Νὰ ἀνακληθεῖ ὁ Ἕλληνας πρέσβης ἀπὸ τὸ Ἰσραὴλ ὅσο ἡ χώρα αὐτὴ διαπράττει ἐγκλήματα πολέμου μὲ τὶς ἐπιθέσεις ἐναντίον τῶν Παλαιστινίων τῆς Γάζας, ζητεῖ ὁ Πρόεδρος τῆς ΧΔ Μανώλης Μηλιαράκης γιὰ λογαριασμὸ τοῦ Κινήματος, μὲ ἐπιστολὴ ποὺ ἔχει ἤδη ἐπιδοθεῖ καὶ λάβει ἀριθμὸ πρωτοκόλλου 40/4.8.2014. 
Τὸ κείμενο εἶναι τὸ ἀκόλουθο:

Προς τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και

Υπουργό Εξωτερικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο

 

 

 

Κύριε Υπουργέ

 

Δεν χωρεί πλέον αμφιβολία ότι οι ισραηλινές επιθέσεις στη Γάζα, με θύματα εκατοντάδες αμάχους και μικρά παιδιά, σε συνδυασμό με τον πολύχρονο αποκλεισμό της «λωρίδας της Γάζας», ο οποίος έχει μεταβάλει την περιοχή σε γκέτο, συνιστούν μεθοδευμένη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

 

Η μέχρι στιγμής αδρανής στάση της κυβέρνησης βρίσκεται σε πλήρη αναντιστοιχία με τα αισθήματα αλληλεγγύης του Ελληνικού λαού προς τον δεινά

καταδιωκόμενο, επί δεκαετίες, Παλαιστινιακό. Για το λόγο αυτό, το ιστορικό Κίνημα Χριστιανική Δημοκρατία θεωρεί ως επιτακτική την άμεση αντίδραση εκ μέρους της χώρας μας, όχι μόνο για λόγους ηθικούς και ανθρωπιστικούς, αλλά και διότι συνεχιζόμενη η αδιαφορία καθιστά την ελληνική πολιτεία, στα μάτια των ανθρώπων που, αμυνόμενοι, βιώνουν την κόλαση των ισραηλινών βομβαρδισμών , συνένοχο στα διαπραττόμενα ειδεχθή εγκλήματα, κάτι ανάρμοστο και άκρως προσβλητικό για τον Ελληνικό λαό.

Κύριε υπουργέ,

ήδη, ορισμένες χώρες έχουν αρχίσει να ανακαλούν τους πρεσβευτές τους από το Ισραήλ, προκειμένου να του ασκηθεί η δέουσα πίεση και να σταματήσουν τα διαπραττόμενα εγκλήματα. Το Κίνημα της Χ.Δ.καλεί την ελληνική κυβέρνηση να πράξει το ίδιο και να ανακαλέσει τον Έλληνα πρεσβευτή στο Ισραήλ μέχρι να σταματήσουν οι επιθέσεις εναντίον των Παλαιστινίων της Γάζας, και ταυτόχρονα να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε οι αυτουργοί των διαπραχθέντων στη Γάζα εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας να οδηγηθούν στο διεθνές ποινικό δικαστήριο.

Με εκτίμηση

Εμμανουήλ Μηλιαράκης

Πρόεδρος

 

 

Πρόσφατα σχόλια

Μετεκλογικά 20ής του Σεπτέμβρη και η ΛΑ.Ε
(ουτε)Συνετος (ουτε)Επαναστατης
26 Οκτ 2015, 00:42
Μετεκλογικά 20ής του Σεπτέμβρη και η ΛΑ.Ε
Συνετος Επαναστατης
25 Οκτ 2015, 11:53
 

Στατιστικά

Γλώσσες: 1
Μέλη: 206
Νέα: 1583
Σύνδεσμοι: 24
Επισκέπτες: 2424812
 

Οι Ροές Ειδήσεων της Χριστιανικής

RSS 0.91
RSS 1.0
RSS 2.0
ATOM 0.3
OPML


Copyright (C) 2006-2015 ΚΙΝΗΜΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. All rights reserved.
Powered by Jim Pap | Γραφικά από τον Αγιογράφο Γ.Κ.