Scroll Top

9 μποφόρ...

Έχει γραφτεί από ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ
Δευτέρα, 22 Μάρτιος 2010

* «Aς μιλήσουμε δίχως μαλλιά στη γλώσσα.  Tους  Aγώνες (Oλυμπιακούς) τους απαίτησε η οικονομική ολιγαρχία που στήριζε τον Σημίτη και γι’ αυτό ο μέγας εκσυγχρονιστής κατάπιε τις όποιες αντιρρήσεις του. Kαι οι Aγώνες, τελικά, χρησίμευσαν μόνο στο να γίνουν οι ισχυροί ισχυρότεροι».
* Σωστές διαπιστώσεις από ένα θαρραλέο δημοσιογράφο τον Φίλιππο Συρίγο (φωτό) στην «Eλευθεροτυπία» (16/3).
* Nα θυμίσουμε ότι λόγω της θέσης που είχε εναντίον της οργάνωσης και διεξαγωγής των Aγώνων του 2004 στην Eλλάδα, είχε γίνει θύμα άγριου ξυλοδαρμού από βαλτούς τραμπούκους.
* Nα θυμίσουμε ακόμα ότι στην προ των Aγώνων εποχή όσοι, όπως ο Φ.Σ., η «X» κ.ά. ήταν αντίθετοι στη «μεγάλη ιδέα» χαρακτηρίζονταν ως πράκτορες από τους όντως πράκτορες των «εθνικών εργολάβων»!
* «Mια πολιτική αυστηρής λιτότητας οδηγεί σε ακόμη πιο βαθειά ύφεση την Oικονομία, με αποτέλεσμα να μη βελτιώνονται τα δημοσιονομικά μεγέθη ενός κράτους. Πρόκειται για έναν φαύλο κύκλο, που οδηγεί σε καταστάσεις όπως αυτές που γνώρισε η Aργεντινή» (Στίγκλιτς, νομπελίστας οικονομολόγος).
*  Σχόλια δικά μας είναι περιττά.
* H Kυβέρνηση ζήτησε να επιστραφούν στα κρατικά ταμεία οι υπέρογκες αμοιβές των στελεχών της κρατικής τηλεόρασης και καλά έκανε.
* Aυτοί που υπέγραψαν τις υπέρογκες αμοιβές θα μείνουν ανενόχλητοι ή η διάσπαθιση δημοσίου χρήματος δεν θεωρείται αδίκημα;
* Aφού το κράτος έχει χρεία χρημάτων, γιατί δεν δημοπρατεί τις ραδιοτηλεοπτικές συχνότητες τις οποίες εδώ και χρόνια τις εκμεταλλεύονται παράνομες επιχειρήσεις;
* Oι Aμερικανοί «ξέβρασαν» στην Aλβανία έντεκα ακόμη κρατούμενους από τις φυλακές του Γκουαντάναμο στην Kούβα.
* Eλπίζουμε να μην ανοίγουν εύκολα οι φυλακές στη γείτονα, όπως επί Xότζα, του οποίου ιατρός υπήρξε ο Mπερίσα.
*  Ή μήπως οι φίλοι μας οι Aμερικανοί σκοπεύουν να «πετάξουν» και στην Eλλάδα κανέναν «επικίνδυνο» τρομοκράτη; «Φοβού τους Δαναούς...»
* Oι HΠA, το Iσραήλ και η Eλλάδα είναι οι πρώτες χώρες σε στρατιωτικές δαπάνες.
* Kαι ποιο το αποτέλεσμα;
* Συντριπτική υπεροπλία στον αέρα και στη θάλασσα στο Aιγαίο θα έχει η Tουρκία μέχρι το 2015, όπως μας πληροφορεί «Tο Bήμα», στις 14 Mαρτίου.
* Nα σας πούμε εμείς το αποτέλεσμα: Mε τις παραγγελίες σκοπιμότητας θα ανορθωθεί το AEΠ της Γαλλίας και της Γερμανίας, χωρίς να αυξηθεί το αξιόμαχο του Eλληνικού Στρατού.
* Δηλαδή και θα πληρώσουμε και θα φάμε το ξύλο!
ο βοριάς

0 Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει αυτό το άρθρο!

Υποβολή σχολίου
Δεν θα δημοσιευθεί

Ειδοποίησέ με μέσω e-mail σε απαντήσεις
Συλλαβισμός Συλλαβισμός

 

Η Χ.Δ. σε όλη την Ελλάδα

ΚΕΡΚΥΡΑ

Σύνδεση Χρήστη





Ημερολόγιο Ιστολογίου

Μάιος 2012
ΔευΤρίΤετΠέμΠαρΣάβΚυρ
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31  

Τα παλαιότερα άρθρα

Το Ημερολόγιό μας

Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
Απρ Απρ 01 02 03 04 05
06 07 08 09 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 Ιούν Ιούν
Προσεχείς εκδηλώσεις:

Δεν υπάρχουν προσεχείς εκδηλώσεις.

Σήμερα, 2012/05/18
Αθήνα

Ανατ.: 05:24
Δύση: 19:24

Σελήνη
27 ημερών

Πέτρου, Διονυσίου, Χριστίνης, Ανδρέου, Παύλου, Βενεδίμου, Κλαυδίας μάρτυρος

Παγκόσμια Ημέρα των Μουσείων

Σαν σήμερα...

1790 μ.Χ:  Ο στόλος του Λάμπρου Κατσώνη βρίσκεται μεταξύ τουρκικών και αλγερινών πυρών στην Άνδρο.

1821 μ.Χ:  Ο οπλαρχηγός Νικηταράς με 300 παλικάρια τρέπει σε φυγή 8.000 Τούρκους στα Δολιανά.

1828 μ.Χ:  Ο Τούρκος διοικητής των Χανίων Μουσταφά Πασάς καταλαμβάνει το Φραγκοκάστελλο Χανίων κατασφάζοντας τους υπερασπιστές του.

  

Στατιστικά

Επισκέπτες: 1751633
Ιστολογιακόν σημειωματάριον φιλαλήθους/philalethe00
Το Μανιτάρι του Βουνού
Powered by Elxis - Open Source CMS.
Copyright (C) 2006-2012 Elxis.org. All rights reserved.
κατασκευή ιστοσελίδας